Om oss

MoR AS er et privat investerings- og holdingselskap med Morten Røisland som eier. Eiers finansielle aktivitet ble samlet under dette selskapet i perioden 2006-2008.

Selskapet har fokusert sin virksomhet rundt investering, finansiering, og utvikling av “SMB” bedrifter og eiendom. Våre investeringer er som regel en konsekvens av en utfordrende situasjon hos tidligere eiere eller i bedriften/eiendommen.

Vi er etter vår inntreden som eier, en aktiv og tilstedeværende ressurs. Dette gjøres ved tilførsel av ledelse og økonomistyring, kapital og ikke minst aktivitet rundt utviklingen av nye muligheter. Vi har i utviklingsprosesser gode erfaringer med kombinasjon av sterke bransjerelaterte ledere og vår rolle som kreativ og dynamisk eier. Med basis i kontroll og struktur, stimulerer vi alltid til operativ vekst og hvis mulig strategisk oppkjøp.

Våre investeringer har en langsiktig horisont, og vårt utviklingsperspektiv er “evig”. Den dagen vi som eiere definerer at videre industriell og økonomisk utvikling forutsetter et annet eierskap, skal vi være selgere av en slik løsning.

Vi sier derfor at;

Vi kjøper utfordringer – utvikler muligheter – selger løsninger.